Duitsefeestavond.nl

0031 (0)226 - 45 41 43 Artiesten / Shows / Decoratie

U bent hier

Home

Jodelheidi Party Show

JodelHeidi neemt Jodelherman met zijn drive in show mee naar uw locatie. Jodelherman draait als DJ de lekkerste hits op verzoek en eigen idee. De drive in show is voorzien van voldoende geluid tot 350 personen en heeft een lichtset.

Het betreft 4 verzorgingsuren voor de horeca en maximaal 5 voor de bedrijfsfeesten. Tijdens deze show nemen we foto's, die uw gasten direct zien op flatscreen en vanaf de eerste werkdag zijn ze gratis te downloaden vanuit het fotoboek op deze site. JodelHeidi zal live 2 x 30 minuten optreden en Jodelherman 1 x 30 minuten. Het standaard decoratiepakket bij deze show bestaat uit een decordoek van 6 mtr. breed incl. een statief en balk systeem om het decordoek evt. in de vrije ruimte te kunnen plaatsen, boomstam zagen en spijker slaan. Het boomstam zagen zal in wedstrijd vorm worden gehouden halverwege of in het begin van de avond. Voor de winnaar is er een mooie medaille. Een sneeuwmachine & 2 skirekken verhogen de feestvreugde nog meer! JodelHeidi heeft haar eigen decordoek en zal deze zeker ook meenemen.

duitsefeestavond.nl

Oktoberfesten, oktoberfeesten, oktoberfest, oktoberfeest, bierfesten, bierfeesten, bierfest of bierfeest. Vele namen worden er aan gegeven maar als je het eenmaal hebt mogen ervaren in Duitsland, dan kun je er niet meer omheen! Voor meer showbeleving en actuele informatie en foto's bezoek dan onze facebookpagina. Wil je ons dan gelijk even "liken"?