Duitsefeestavond.nl

0031 (0)226 - 45 41 43 Artiesten / Shows / Decoratie

U bent hier

Home

Jodelheidi is een frisse verschijning op uw oktoberfest, bierfest of Duitse feestavond. Met haar uitgekiende repertoire van uptempo en rustige nummers is een feesttent zo aan haar voeten.Jodelheidi beschikt tevens over het typische Duitse weeldige boezem waar menig mannelijk bezoeker de weg van kwijtraakt! Bekijk en lees meer over Jodelheidi op haar eigen website.

DJ Oetzi met zijn Duitse feestavond draait de herkenbare Duitse nummers waar iedereen zo lekker op kan meedeinen, maar natuurlijk ook uptempo nummers wanneer de zaal daarom vraagt. In samenwerking met Jodelheidi heeft DJ Oetzi een leuke show waarbij hij ook een set live zingt. Vraag naar uw prijsvoordeel. De standaard show van DJ Oetzi bestaat uit een 4 uur durende drive in show.

Als een feest echt een oktoberfestsfeer mag krijgen dan is een boeking van de Egelander Kapel een must. Deze kapel is o.a. elk jaar vaste gast bij de Heineken Oktoberfesten. Heel toevallig komt deze kapel uit hetzelfde dorp als Duitse feestavond.nl en door deze korte lijn is een op maat gemaakte boeking met deze unieke kapel zo geregeld door ons. 

Als een feest echt feest moet zijn, dan ontkom je niet aan de enige echte Volendammer Schlagerkoning Wolfgang Schwalbe. Dit is de artiestennaam van "Neef" Martin Veerman, die al meer dan 25 jaar furore maakt als zanger en Top-entertainer. Toen Jantje Smit nog vloeibaar was zong Neef Martin, zoals ze hem in Volendam noemen, al Duitse Schlagers van toppers als: Rex Gildo

De koninging van de Tirolermuziek. Draait al zo lang mee in dit vak! Uiteraard bepalen wij graag met u of Jopie de juiste keuze is voor uw evenement, bierfest of oktoberfest. Jopie Vogelvang heeft waanzinnig veel ervaring met allerlei soorten feesten, natuurlijk wel in het Duitse, Oktoberfest en Tiroler genre! Denk aan studentenparty's, privé maar ook bedrijfsfeesten van 10 tot 15.000 man!

De beste Schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort. Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers én de huidige populaire Duitse hits van nu zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook 'ein Komiker'. 

‘Blau, blau blüht der Enzain', ‘Ein Festival der Liebe' en ‘Du': het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek. Der Falsche Heino weet elk publiek in een uitzinnige massa om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau!

duitsefeestavond.nl

Oktoberfesten, oktoberfeesten, oktoberfest, oktoberfeest, bierfesten, bierfeesten, bierfest of bierfeest. Vele namen worden er aan gegeven maar als je het eenmaal hebt mogen ervaren in Duitsland, dan kun je er niet meer omheen! Voor meer showbeleving en actuele informatie en foto's bezoek dan onze facebookpagina. Wil je ons dan gelijk even "liken"?